Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

6 "Συλλογος Ονειροπολων".Μπορει να μην τον ξερατε, αλλα τον πληρωνατε

Έλεγχο σε όλες τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που έχουν συσταθεί από το 1997 έως σήμερα ζητά ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Γιάννης Σακελλαρίου, ενώ στη Βουλή παρουσιάστηκαν στοιχεία για ΜΚΟ οι οποίες χρηματοδοτούνται από το δημόσιο, όπου ... και αναφέρθηκαν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, όπως... ο «Σύλλογος Ονειροπόλων»
 Ο εισαγγελέας, με παραγγελία του προς το Οικονομικό Τμήμα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, ζητά να ελεγχθούν οι περίπου 600 μη κυβερνητικές οργανώσεις που έχουν συσταθεί την τελευταία 15ετία. Στην παραγγελία του ο κ. Σακελλάκος ζητά από το Οικονομικό Τμήμα να εντοπίσει όλα τα χρηματικά ποσά με τα οποία έχουν χρηματοδοτηθεί οι ΜΚΟ, είτε από το Δημόσιο είτε από την ΕΕ, καθώς και να ελέγξει εάν τα χρήματα που τους χορηγήθηκαν διατέθηκαν για τους σκοπούς που προορίζονταν. Ζητά επίσης να ελεγχθούν γενικότερα όλες οι δραστηριότητες των ΜΚΟ.


Πηγή:  http://greekreallity.blogspot.com/2011/02/blog-post_8427.html
agelioforos.gr

6 σχόλια:

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΛΗΘΕΥΕΙ,ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΧΘΕΣ.ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε ότι πληρώναμε και πληρώνουμε χωρίς να ξέρουμε ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα aoratos, την ανάρτηση σου δεν την είδα λόγω των εκτάκτων εργασιών που σου είπα ότι μου προέκυψαν.
    Εμείς οι Έλληνες τα δικά μας έξοδα δεν μπορούμε να καλύψουμε βοηθάμε και τους ξένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. CHICO, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ Δημητρούλα! Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι ακόμα-αναφέρομαι στους εισαγγελείς αλλά όχι όλους-και προσπαθούν να σώσουν κάτι από μια καμένη γη. Αν περιμένουμε από τις εκάστοτε κυβερνήσεις να παράγουν έργο ή να πατάξουν την διαφθορά τότε καήκαμε ακόμη περισσότερο. Μήπως τελικά ανήκουμε κι εμείς σε αυτόν τον Σύλλογο ονειροπόλων και δεν το ξέρουμε; Γιατί το να ελπίζουμε ότι η Ελλάδα θα βγει από την κρίση ή έστω θα ανακάμψει, αυτές και μόνο οι σκέψεις μόνο ονειροπόλους μας καθιστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ότι είμαστε ονειροπόλοι είναι το μόνο σίγουρο αλλά σ' αυτόν τον σύλλογο δεν είμαστε γραμμένοι. Να σου πω την αλήθεια έχω την περιέργεια για το ποια μέλη αποτελούν την συγκεκριμένη οργάνωση αλλά γιατί είμαι επίσης ακόμα ποιο σίγουρη για το ποιών των μελών αυτής; Γιατί μου έχει δημιουργηθεί αυτή η εντύπωση ότι πρόκειται για τους γνωστούς άγνωστους; όχι αυτούς που λένε οι δημοσιογράφοι, τους λεγόμενους ταραξίες στους ΑΛΛΟΥΣ αναφέρομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.