Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

3 "Ανθρώπων Έργα" Ιούλιος - Αύγουστος - Σεπτέμβριος 2013

Το δεύτερο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού "Ανθρώπων Έργα" το οποίο περιέχει αποκλειστική συνέντευξη της ποιήτριας Στέλλας Μαντωνανάκη στον Σάββα Τριανταφυλλίδη.

Τα εξαιρετικά κείμενα της Δήμητρας Τράκα, Βικτώριας Μακρή, Λυδίας Ψαραδέλλη, Φίλιππου Γαλιάσου, Χρυσούλας Παπαβασιλείου και Άντας.

Επίσης παρουσιάζουμε κάποια από τα ποιήματα του Δημήτριου Δεσποτάκη της Δαμητρός και του Θεόφιλου Γιαννόπουλου.

Από αυτό το τεύχος θα μας κρατάει συντροφιά το μυθιστόρημα "Γράμματα στην Ελοίζ" της Μαρίνας Σαβεριάδου.

Ο συγγραφέας Μανώλης Σιάσιος μας ενημερώνει πάνω σε θέματα διατροφής.

Παρουσιάζουμε τις νέες κυκλοφορίες λογοτεχνικών βιβλίων, μουσικών cd και των ταινιών που έχουν κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα.

Για να διαβάσετε το δεύτερο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού "Ανθρώπων Έργα" μπορείτε να πατήσετε εδώ ή εδώ ή εδώ.

Θα χαρούμε πολύ να ξεφυλλίσετε το περιοδικό και να μας πείτε την γνώμη σας, να κάνετε την κριτική σας, να μας προτείνετε κάτι που ίσως λείπει από το περιοδικό και θα θέλατε να υπάρχει στα επόμενα τεύχη που θα κυκλοφορήσουν. Αφήστε το σχόλιο σας παρακάτω, στείλτε μας e-mail στο savdim76@gmail.com ή μπείτε στην ομάδα "Ανθρώπων Έργα" στο facebook.

Επίσης όποιος θέλει να διαφημίσει κάτι εντελώς δωρεάν, να συμμετέχει ενεργά στο περιοδικό γράφοντας το δικό του άρθρο ή να έχει μόνιμη στήλη, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail savdim76@gmail.com και θα σας απαντήσουμε άμεσα!

Επισημάνσεις

1. Για να ξεφυλλίσετε το περιοδικό θα πρέπει με πατημένο το αριστερό κλικ του ποντικιού να γυρίσετε την σελίδα, έτσι όπως θα κάνατε αν το κρατούσατε στα χέρια σας.
2. Σε περίπτωση που τα γράμματα εμφανίζονται μικρά στην οθόνη σας και δεν μπορείτε να διαβάσετε άνετα, τότε μπορείτε να πατήσετε στην κάτω πλευρά της οθόνης τo εικονίδιο με την ένδειξη "full screen" το οποίο είναι τρίτο στην σειρά ή να κάνετε zoom με τον μεγεθυντικό φακό και μετά να ορίσετε το επίπεδο του zoom.
3. Επειδή κάποιες σελίδες του περιοδικού περιέχουν φωτογραφίες και βίντεο τα οποία μπορείτε να δείτε πατώντας επάνω τους, ενδέχεται να αργεί η φόρτωση των σελίδων αυτών. Απλά περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και θα εμφανιστούν.
4. Σε περίπτωση που θέλετε να κατεβάσετε το περιοδικό, ώστε να το έχετε σαν αρχείο στον υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει να μας στείλετε ένα e-mail και θα σας αποστείλουμε άμεσα το αρχείο.
Πηγή: http://everydaywithabook.blogspot.gr/2013/08/anthropon-erga-septemvrios-2013.html

3 σχόλια:

  1. καλημερα δημητρουλα μου!!!! καλη επιτυχια ευχομαι στο ηλεκτρονικο περιοδικο!!!!

    φιλακια γλυκια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ φίλη μου!!! Να είσαι καλά!!! Καλό μήνα να έχεις και καλό Φθινόπωρο!! Φιλιά την αγάπη μου!!! :)

      Διαγραφή
  2. I'm gone to say to my little brother, that he should
    also pay a visit this weblog on regular basis to obtain updated from most recent news update.


    My homepage - Oriental massage in London; ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.