Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

28 Ου μπλέξεις με κακοπροαίρετο υπάλληλο.


Έτσι ακριβώς και εγώ φίλη μου θα πάω την Δευτέρα πρώτα ο Θεός στην Εφορία και θα εμφανίζω τα έγγραφα όπως η κοπέλα στο βίντεο.

Ακούστε λίγο να πάρω τα πράγματα από την αρχή.
Πριν λίγο καιρό μου έγινε πρόταση από έναν συνεταιρισμό να αναλάβω να διεκπεραιώσω την εγγραφή - καταχώρηση των τιμολογίων Αγροτών στο πρόγραμμά τους, την εκτύπωση αυτών αλλά συνάμα και την παράδοσή τους στο Τμήμα ΦΠΑ Εφορίας της περιοχής μου και φυσικά λόγο της κρίσης που αντιμετωπίζουμε όλοι μας δέχτηκα με χαρά και μεράκι.  :)

Ενημερώθηκα από έναν μεγαλύτερο συνεταιρισμό για το πρόγραμμα και ετοίμασα την δουλειά.
Παίρνω λοιπόν τηλέφωνο στο  παραπάνω τμήμα και συγκεκριμένα στις 24/03/2011 ημέρα Πέμπτη για να μου πουν πότε ξεκινά η παράδοση των αιτήσεων μου απαντά λοιπόν η υπάλληλος 01/04/2011 αλλά εσείς φέρτε μου τα την ΔΕΥΤΕΡΑ (28/03/11) για να τα δούμε. (Πολύ εξυπηρετική υπάλληλος σκέφτηκα ΜΠΡΑΒΟ της.) Πηγαίνω λοιπόν και εγώ την Δευτέρα κεφάτη - κεφάτη να δείξω τις αιτήσεις στην υπάλληλο. Μόλις παιδιά με είδε μου λέει: Αποκλείεται εγώ να σας είπα να έρθετε σήμερα. Τις αιτήσεις ξεκινάμε να παραλαμβάνουμε 01/04/2011. Εντάξει της είπα μήπως έχετε την καλοσύνη μια που ήρθα να τα ρίξετε μία ματιά μήπως κάτι δεν έχω φέρει ή δεν έχω κάνει σωστά??? Και μου απαντά παιδιά όχι θα τα φέρετε ξανά την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ για να τα πρωτοκολλήσετε κιόλας.
Να σου έφτασε και η περιβόητη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (μέρα δύσκολη για τους δημόσιους υπαλλήλους, αργία για μερικούς ημιαργία για άλλους). Μπαίνω στο γραφείο και αρχίζει παιδιά συγκεντρωτική δεν έφερες; Όχιιιιιιιιιιι τα ίδια ακριβώς έλεγε και ο άλλος υπάλληλος στον άλλον συνεταιρισμό. Και γιατί βρε παιδιά δεν ρωτάτε για το τι χρειάζεται μου λέει. Δεν άντεξα και λέω συγνώμη 2 φορές επικοινώνησα μαζί σας και δεν αναφέρατε τίποτα       ( δεν μπήκε καν στον κόπο να ρίξει μια ματιά) και μου λέει πως υπάρχει ο νόμος και οι εγκύκλιοι και ότι αυτοί δεν είναι υποχρεωμένοι να εξηγούν στον καθένα τι χρειάζεται.
ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΛΟΙΠΟΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙ. Παιδιά με έβαλε να τυπώσω ξανά 70 αιτήσεις εις τριπλούν που μπορούσαν να γίνουν και οι διορθώσεις με το χέρι μιλάμε για τον αυξ. αριθμό. Φούντωσα δεν είπα τίποτα μόνο έβριζα μόνη μου στο σπίτι και δούλευα. Ήθελα να ξαναπάω αλλά μου λέει ο σύζυγος άστο καλύτερα για την Δευτέρα ναι ... γιατί ξέχασα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  είναι σήμερα...................

28 σχόλια:

  1. χμμμμ τι να ευχηθώ???

    καλη αντοχή?

    καλή υπομονή?

    καλή συννενόηση?

    τελικα θα ευχηθώ καλή επιτυχία! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ Σ/Τ ΔΗΜΗΤΡΑ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ,ΜΕ ΕΞΥΠΕΡΕΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΔΩ ΕΦΟΡΙΑ,ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΠΙΑΣΑΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΚΥΔΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και άσε και εκείνο το ύφος που λέει "και που θ' ασχοληθώ μαζί σου, χάρη σου κάνω!"

    αυτή την παράνοια λίγο-πολύ όλοι την ζήσαμε κάποτε...

    καλή δύναμη γλυκιά μου Δήμητρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΦΡΑΣΟΥ,

    Σ' ευχαριστώ πολύ - πολύ τις χρειάζομαι τις ευχές όλων σας!!! :))
    Πως κρατήθηκα πάντως απορώ και εγώ με τον εαυτό μου, εγώ έχω πολύ υπομονή και με χαμόγελο προσπαθώ να ξεπερνώ τα πάντα αλλά δυστυχώς μερικοί όταν βλέπουν άνθρωπο ευγενικό και καλοπροαίρετο να χαμογελά τον περνάνε και για μ---κα. Όταν όμως ξεπεράσουν τα όρια γίνομαι Τούρκος μετά θα ακούσουν ότι δεν άκουσαν ποτέ!! Και κάθονται σαν χάνοι και κοιτούν να δουν από που τους ήρθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. aoratos,

    Υπάρχουν φίλε μου και καλοί υπάλληλοι όπως είναι και ο Σάββας. Δεν θέλω να τον παινέψω επειδή είναι άντρας μου αλλά δεν αφήνει κανέναν να φύγει δυσαρεστημένος γι αυτό και τον ψάχνουν όλοι και τον αγαπούν. Αλλά υπάρχει και το άλλο άκρο που δυστυχώς στο ελληνικό δημόσιο έχουν την πλειοψηφία.

    Αρχίζω να αναρωτιέμαι, μήπως γι αυτούς τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ μιλούσε ο Πάγκαλος, και άδικα τον παρεξηγήσαμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΥΧΝΟΣ ΚΑΙΟΜΕΝΟΣ,

    Καλή μου φίλη,

    αχ αυτό το ύφος, πάντως μην τολμήσει να το φορέσει την Δευτέρα γιατί μέχρι στον Προϊστάμενο θα φτάσω. Και θα τις πω εγώ αν πρέπει να μου εξηγήσει ή όχι και αν πρέπει να διαβάσω ή όχι τους νόμους.
    Αυτή τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα τον έχει ανοίξει καθόλου η ΑΣΧΕΤΗ. Που μιλάει εκ του ασφαλούς. Και ποιος της δίνει το δικαίωμα να υψώνει την φωνή της στον κοσμάκη. Να ντρέπονται που είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι υπάλληλοι και δεν κάνουν τίποτα, οι τεμπέληδες.
    Έχουν καβαλήσει το καλάμι και το παίζουν εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εξαιρέσεις στον κανόνα υπάρχουν λίγες!!!

    και ο κανόνας για εμένα λέει : "όποιος δουλεύει πίσω απο γκισέ σε μια δ.υ , θεωρεί τον εαυτό του νόμο & εξουσία " όχι ότι δεν έχω γνωρίσει ευγενικούς και πρόθυμούς ανθρώπους να εξηπηρετίσουν , αλλά δυστηχώς είναι λίγοι ... λίγοι και καλοί!

    επλίζω να μην ταάιπωρηθείς άλλο!

    καλημέρα , καλό κ ήρεμο ΣΚ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημητρούλα μου καλημέρα,
    Καλό και με χιούμορ το βίντεο.:)
    Τώρα,το ότι ο Πάγκαλος τους έβαλε όλους στο ίδιο τσουβάλι,είναι ανεπίτρεπτο.
    Εγώ προσωπικά, ποτέ δεν θα φώναζα, ούτε θα μιλούσα άσκημα σ έναν επίορκο και ασυνείδητο υπάλληλο.
    Θα έκανα μια αναφορά, για να μάθουν κάποτε να δουλεύουν σωστά.
    Αυτούς και να τους φτύσεις, θα νομίζουν ότι ψιχαλίζει. Μία αναφορά όπως, θα τους ταρακουνήσει.
    Δοκίμασε, έστω και την απειλή της αναφοράς...
    Μπορεί να φέρει αποτέλεσμα.
    Φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πολύ καλό και θα μπορούσε νάναι και Ελληνικότατο !Γενικά είναι σαν να τους χαμάμε την ησυχία τους για τους περισσότερους.
    Η αγένεια στο Μεταφραστικό στην Αθήνα με τον επιθετικό ενικό..έφερες..τι θές..πότε τάφερες..κ.λ.π και η απαξιωτική συμπεριφορά σε κάποιον δύστυχο γέροντα μπροστά μου , που ζήτησε μετάφραση μιάς σελίδας και του φορτώσανε ένα ολόκληρο 50ευρω παραπάνω ,χωρίς να φταίει,σήκωναν τους ώμους αδιάφορα σαν να του λέγανε ..τώρα έγινε,πλήρωνε και ας μη φταίς !
    και η αποθέωση''τράβα στην προισταμένη'' απο την υπάλληλο των 30 ετών στον 75άρη γέροντα !

    Δεν είναι τυχαία η αντίδραση των ιδιωτικών υπαλλήλων στα όσα ''τραβάνε''οι του Δημοσίου που πολλές φορές συμπεριφέρονται ως δυνάστες του Πολίτη και όχι ως ''υπηρέτες'' του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Afroditi μου,

    Σ' ευχαριστώ πολύ για την ευχή. Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα όσα γράφεις με εκφράζουν απόλυτα τα λόγια σου.
    :-)
    Όντως Εξαιρέσεις στον κανόνα υπάρχουν λίγες!!!
    Χαίρομαι τόσο πολύ που σας γνώρισα και είμαστε μια όμορφη παρεούλα και το σημαντικότερο καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον.
    Καταλαβαίνεις τώρα τι ακριβώς σκεφτόμουν όταν δημιουργούσα αυτό εδώ το blog και πως εμπνεύστηκα του ονόματος του; Έτσι ακριβώς συμβαίνει και στην καθημερινή μας ζωή και με τους περισσότερους ανθρώπους που μας πλαισιώνουν.
    Φιλάκια πολλά και σ' ευχαριστώ πολύ για την στήριξη. :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. magda μου,

    Καλησπέρα, την αναφορά την σκέφτομαι από χθες. Αν δεν συμμορφωθεί και δεν συμπεριφερθεί σαν άνθρωπος δεν θα την γλιτώσει. Θα σας ενημερώσω πάντως για τα αποτελέσματα.

    Τώρα για τον πολιτικό, όταν τον άκουσα εξαγριώθηκα και εγώ.
    Φαντάσου σε τι σημείο με έφερε η άχαρη, που σκέφτηκα βρε λες να χει δίκιο, βρε λες να τα λέγε γι αυτού του είδους τα ρεμάλια; Πάντως ούτε εμένα είναι του στυλ μου, ούτε της ανατροφής μου να φωνάζω ........γι αυτό ίσως να μου συμβαίνουν και αυτά.

    Αχ αυτός ο πολιτισμός θα μας φάει. Δεν πειράζει όμως προτιμώ τον πολιτισμό παρά την καφρίλα τους.
    Πάντως στο blog μου εκτονώθηκα έγραψα όλα όσα ήθελα να πω και δεν είπα. Τα σκέφτηκα όμως. Θέλω να σου πω ότι έπλενα πιάτα και το μυαλό μου ήταν να σας τα πω ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας, 3 φορές επιχείρησα να παρατήσω το πλύσιμο και σταμάτησα, την τέταρτη όμως ................ δεν άντεξα εκεί που ήμουν στο τελείωμα τα αφήνω και πιάνω το πληκτρολόγιο και δώστου και πάρτου και να την η ανάρτηση. φιλιά πολλά. Σας αγαπώ όλους είστε η παρέα μου!!!! :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. fapes-mapes φίλε μου καλέ,

    Όταν λέω ότι δεν έχουν ανοίξει τον υπαλληλικό κώδικα το εννοώ, τώρα για ποιον κώδικα μιλάω αφού δεν μπήκαν καν στον κόπο να ανοίξουν το λεξικό για να δουν τι σημαίνει η λέξη υπάλληλος τον κώδικα θα άνοιγαν.
    Πραγματικά συμπεριφέρονται ως δυνάστες του Πολίτη και όχι ως ''υπηρέτες'' του.
    Χθες έλεγα στον Σάββα πως μπορούν και φέρονται με αυτόν τον τρόπο. Δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους μου, δεν μπορώ να καταλάβω την συμπεριφορά τους. Τέλος πάντων Ίδωμεν την Δευτέρα.
    Την αγάπη μου σε σένα και την οικογένεια σου φίλε μου Παύλο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μήπως πρέπει να ακολουθήσουμε την επικαιρότητα....???
    Σκας χαμογελαστή στο γραφείο της... κρατάς δύο κεσεδάκια γιαούρτια... Τα αφήνεις ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ μπροστά της (πάντα χαμογελώντας... σαδιστικά!). Την καλημερίζεις και αρχίζεις τις "συστάσεις"... "Από εδώ "Πάγκαλος style" με 13% λιπαρά... από εκεί "Πάγκαλος light" για ευκολότερη επάλειψη... Τα έχω μαζί μου ...JUST IN CASE... τώρα που είναι και της μόδας... αφήστε που δεν διώκεται και ποινικά το γιαουρτάκι που ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ θα γλιστρήσει από το χέρι μου..." και μετά της λες τι ακριβώς θέλεις... (σενάριο επιστημονικής φαντασίας... ξέρω, αλλά αν βρεθεί κανάς τρελός να δω, θα τον εξυπηρετήσουν η όχι?
    Πιο σοβαρά τώρα... συμφωνώ με την Μάγδα. Απείλησε (ήρεμα και χαμογελαστά!) για αναφορά! Και αν δεν υπάρξει ανταπόκριση και έχεις κέφι και χρόνο ...κάνε τη, εάν χρειαστεί! Είναι μια λύση που αξίζει το κόπο!
    Όσο αφορά τον Σάββα, ΜΠΡΑΒΟ του, αν δουλεύει έτσι, αλλά προφανώς θα ΖΕΙ και έτσι στο σπίτι του... επειδή όποιος έχει φιλότιμο και συνείδηση, δεν το αφήνει στο σπίτι το πρωί που φεύγει για τη δουλειά... και το ξαναπαίρνει όταν επιστρέφει σπίτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δημητρουλα μουυυυυ.. 25-3-2011.. εθνικη γιορτη.. ε?..



    θα μπορουσες καλιστα να μας πεις.. τζα σας την εσκασα.. ψεμααα.. πρωταπριλιας..χαχαχαχαχα..

    μα ειναι δυνατον να πιστεψουμε ολο αυτο το παραμυθι ... στην αγαπημενη μας ελλαδα δεν συμβαινουν αυτα.. χαχαχαχαχαχα.. αχ ωραιο το ψεμα σου ....

    τι να πω,. ειναι γνωστο οι εφοριες την παρασκευη ειναι κλειστες .. μα θελουν να κατσουν να ξεκουραστουν οι φουκαριαρηδες.. οχι για αυτος μα για την φουκαριαρα την μανα τους...

    καλη συνεχεια


    φιλακιαααααααααααααααααα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. caeser φίλε μου,

    Πολύ μου άρεσε αυτό με το γιαουρτάκι......
    όσον αφορά τον Σάββα έτσι ακριβώς είναι και στην ζωή μας γι αυτό τον λατρεύω, ταιριάζουμε, επικοινωνούμε και με καταλαβαίνει. Και επειδή γνωρίζει επίσης και την νοοτροπία των δ.υ. δεν του φαίνεται παράξενο το όλο σκηνικό, απλά στεναχωριέται για τον τρόπο που φέρθηκαν στην γυναίκα του που επίσης γνωρίζει καλά.
    Σ' ευχαριστώ για τις πολύ χρήσιμες συμβουλές σου σκέφτομαι να τις εφαρμόσω αν χρειαστεί.
    Καλό βράδυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. queen in red,
    έκανα λάθος με την ημερομηνία, χίλια συγνώμη 24/03/2011 και όχι 25/03/2011.
    Στην αρχή όταν πήρα τηλέφωνο τον άντρα μου και του το λεγα, στην αρχή γελούσε και νόμιζε πως του έκανα πλάκα όταν όμως συνέχιζα και με άκουσε να κλαψουρίζω τότε κατάλαβε πως όντως έτσι έγιναν.
    Πάντως σήμερα που βρεθήκαμε με τον Πρόεδρο μου είπε πως όλους τους έστειλαν παραθέριση ακόμα και την Ένωση. Δεν είχαν διάθεση για δουλειά. Αυτό για τις Παρασκευές ισχύει μόνο για το εισόδημα όχι για το Φ.Π.Α. γιατί υπάρχουν ημερομηνίες που τρέχουν.

    Μακάρι να ήταν πλάκα, δυο ώρες έκανα να ξανατυπώσω τις αιτήσεις λόγω του ότι ο εκτυπωτής είναι από τους πρώτους αυτούς που κατασκευάστηκαν το 1978 (με ακίδες) φέξε μου και γλίστρησα.

    Καλό βράδυ!!!!! Φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. δημητρουλα μουυυυυυυυυυυ.. πλακα εκανα...

    αλλωστε αν ελεγες το αντιθετο θα ηταν σεναριο επιστημονικης φαντασιας..η ελλαδα υπαρχει για να βασανιζει...

    με την εφορια ημασταν παλιες γνωριμες..αλλα μαλωσαμε και χωρισαμε τα τσανακια μας..χαχαχαχαχα..'

    καλα να περναςςςςςς..
    φιλακιααααααααααααααααα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. queen in red,

    καλή μου φίλη οπότε ξέρεις από πρώτο χέρι την κατάσταση.
    Να περνάς και εσύ καλά γλυκιά μου βασίλισσα. Τα σέβη μου!!!!
    Καλημέρα!!!!!!!!!!! Και πολλά πάρα πολλά φιλάκιαααααααααα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλημέρα, αγαπητή Δ¨ημητρα,
    Καλή και ξεκούραστη Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. KAPISTRI,

    Καλημέρα :-)Φίλε μου!!
    Εύχομαι και σε σένα καλή ξεκούραση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. απεριόριστη υπομονή θέλουμε αλλά που να την βρούμε??την χάσαμε και αυτή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δημήτρη καλησπέρα,

    Πραγματικά και οι δικές μας αντοχές έχουν λιγοστέψει. Αλλά ίσως φταίνε και οι καταστάσεις που έχουμε περάσει και λίγο - λίγο συσσωρεύτηκαν και έγιναν μία μάζα που μερικές φορές κοντεύουν να μας πνίξουν.
    Πολλές φορές κάθομαι και αναρωτιέμαι πως ήμουν και πως εξελίχθηκα. Παλαιότερα ούτε που θα με πείραζε, τώρα ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ και όχι απλά θέλω ΑΠΑΙΤΩ καλύτερες συμπεριφορές.
    Σ' ευχαριστώ που πέρασες, καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δημητρούλα αν δεν γίνει άρση μονιμότητας στο Δημόσιο τομέα τότε ο απλός Έλληνας πολίτης θα τραβάει μια ζωή τα πάνδεινα. Λυπάμαι πολύ που το λέω γιατί είμαι κι εγώ ένα κομμάτι του συστήματος αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Δεν αναφέρομαι στα λάθη που γίνονται που είναι ανθρώπινα και εν μέρει τα δικαιολογώ, αλλά στον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον πολίτη. Είναι χυδαίο για να το πω κάπως ελαφρά το να μιλάς άσχημα στον πολίτη πόσο μάλλον στον Έλληνα πολίτη που τραβάει τα χειρότερα από κάθε άλλον Ευρωπαίο. Υπάρχουν πολλοί "κοπρίτες" όπως ανέφερε ο Αντιπρόεδρος και δυστυχώς παίρνει η μπάλα και όλους τους άλλους και κυρίως τα νέα παιδιά που δουλεύουν στο Δημόσιο και έχουν μεράκι και θέλουν να προσφέρουν πραγματικά. Κλείνοντας θα αναφερθώ στο νομοσχέδιο που μιλάει για τις προσλήψεις όπου το 1 προς 5 αναφέρουν ότι λόγω πιέσεων από το Δ.Ν.Τ. θα γίνει 1 προς 7. Αυτό σημαίνει ότι σε βάθος χρόνου θα μείνουν στο Δημόσιο γύρω στους 110.000-120.000 Δημόσιοι υπάλληλοι. Αν λοιπόν υποθέσουμε ότι θα συνταξιοδοτηθούν οι παλιοί και προσληφθούν νέοι σε ηλικία άνθρωποι, τότε υπάρχει μια ελπίδα να αλλάξει και η Δημόσια Διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σάββα μου,

    Ξέρω ότι το σύστημα είναι ένοχο και ότι οι υπάλληλοι σε μεγαλύτερη ηλικία έχουν κουραστεί αλλά στην δική μου περίπτωση η υπάλληλος ήταν νεότατη και προσληφθέντα. Εγώ πιστεύω πως είναι θέμα χαρακτήρα και ήθους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Παιδιά Καλημέρα, Καλή εβδομάδα!!!!

    Παιδιά τελείωσα την δουλειά Φυσικά είχα και το Γούρι μου Μαζί μου ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΜΟΥ.
    Το αγόρι μου πήρε άδεια για να είναι μαζί μου!!! Πως να μην τον λατρεύω μετά!!!!
    Δεν πήγαμε όμως στην στριμμένη πήγαμε στα αγόρια!! Τι να πω εξυπηρετικοί, ευγενικοί ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.
    Παιδιά πάντως η άλλη τον χαβά της πήγε ένας άλλος συνάδερφος σήμερα σ' αυτήν την ίδια ώρα που ήμασταν και εμείς και του λέει: ΤΙ ΘΕΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ. ΦΕΡΤΑ. ..............ΑΔΙΌΡΘΩΤΗ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΚΑΘΈΚΑΣΤΑ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μήπως, ...έτσι στο όνομα της διαδικτυακής φιλίας μας δηλαδή, να μας δανείζεις τον Σάββα που και που να μας ξελασπώνει? Χαχαχαχα!
    Είμαστε και μακριά ρε γαμώτο! Την επόμενη φορά πάντως λέω να τον "χρησιμοποιήσω"! Θα τους πω, "...ή με εξυπηρετείτε ή θα ξανάρθω με τον ΣΑΒΒΑ!" (Πλάκα πλάκα... θα τους προβληματίσει... θα λένε... "μα καλά ποιός είναι αυτός ο ΣΑΒΒΑΣ?" Χαχαχα!)
    Πάντως χάρηκα που ξεμπέρδεψες χωρίς προβλήματα! Εύχομαι να είναι τα τελευταία...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. caeser,

    χαχαχαχα

    Καλημέρα φίλε μου, εγώ να στον δανείσω αλλά πακέτο πάει μαζί με μένα. χαχαχαχα

    Σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!!! Να είσαι καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.