Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

4 Τσιμουδιά για το θέμα τα καθεστωτικά ΜΜΕ...

4 σχόλια:

  1. ειναι τραγικο!!
    μετα λεμε εχουμε δημοκρατια εδω περα..ετσι ειναι η δημοκρατια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. iLiAs,

    Το πιστεύεις ότι πριν από λίγο το ίδιο πράγμα έλεγα και εγώ στον άντρα μου?? Του λέω αυτό πάντως που έχουμε Δημοκρατία δεν είναι Τρομοκρατία μπορεί. Δημοκρατία ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήμουν εκεί, στην Φιλελλήνων την ώρα που περιγράφει τα γεγονότα ο Δημοσιογράφος. Εκεί είχαμε καταφύγει ο μεγαλύτερος όγκος της πορείας σε σχετική απόσταση από τα επεισόδια - νομίζοντας πως είμαστε ασφαλείς... Οι αφελείς!!! Τα ένστολα κτήνη έκαναν αυτό ακριβώς που περιγράφει... Μας κύκλωναν από τα γύρω στενά και ρίχνανε από παντού χειροβομβίδες κρότου - λαμψης και δακρυγόνα με τους τόνους! Ανάμεσά μας υπήρχαν άνθρωποι μεγάλης ηλικίας και γονείς με τα παιδιά τους!!!! Κι αυτοί χτυπούσαν ανενδοίαστα! Δεν ξέρω.... Δύσκολα περιγράφεται η κτηνωδία... Μόνο από θαύμα δεν είχαμε νεκρούς, αλλά αυτό είναι το μόνο που δεν τους απασχολούσε εκείνη την ώρα!

    Ρωτάτε αν έχουμε Δημοκρατία... Όχι ΔΕΝ έχουμε!!! Αυτό είναι το μόνο βέβαιο! Έχουμε να κάνουμε με μια Ολιγαρχία που ΔΕΝ έχει κανένα ηθικό ενδοιασμό να περάσει τα ύπουλα σχέδιά της εις βάρος μας, με τον πιο απροκάλυπτα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ τρόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργο καλημέρα,

    δεν έχω να πω τίποτα ούτε να σχολιάσω σε αυτά που είπες είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα το έκανε.
    Σας θαυμάζω φίλε μου γιατί είστε ΕΣΕΙΣ που αντιστέκεστε, γιατί είστε ΕΣΕΙΣ που πραγματικά αγωνίζεστε και όχι όλοι εμείς που καθόμαστε εκ του ασφαλούς.
    Ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ από κάποιους σαν και εμένα.
    Σας Ευχαριστώ που αγωνίζεστε για μένα χωρίς εμένα για να είμαι εγώ ελεύθερη να κάνω το οτιδήποτε.
    Αισθάνομαι πραγματικά ευγνωμοσύνη για όλους εσάς που βοηθάτε να πραγματοποιηθούν τα όνειρά μας.
    Καλή ημέρα να έχεις φίλε μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.