Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

21 5+1 λόγοι που οι γυναίκες κολλάνε όταν τις φτύνεις

Πολλές οι θεωρίες για το ερώτημα αλλά η Σέξι Θεία Λόλα είναι εδώ και δίνει τις δικές τις ερμηνείες για το αν και γιατί οι γυναίκες κολλάνε μαζί σου μόλις τις φτύσεις. 
Αιώνιο πλέον το ερώτημα και πολλά τα ρητά που έχουν γραφτεί γι’ αυτό. Κλασικό πλέον το ότι οι γυναίκες είναι σαν τα γραμματόσημα. Όσο τις φτύνεις, τόσο κολλάνε. Βέβαια αυτό το ισχυρίζονται και οι γυναίκες για τους άντρες. Κι όλοι αναρωτιούνται το γιατί. Να λοιπόν οι δικές μου απαντήσεις. 



Σε είχε δεδομένο 
Ιδού το σενάριο νούμερο ένα. Εσύ την θέλεις σαν τρελός και τόσο καιρό της το δείχνεις και τρέχεις από πίσω της. Εκείνη βέβαια στο παίζει δύσκολη ή απλά παίζει. Να όμως που αλλάζεις συμπεριφορά και την φτύνεις. Κι αυτή φυσικά κολλάει. Λογικό γιατί σε είχε δεδομένο. Είχε συνηθίσει βλέπεις αυτή τη συμπεριφορά από μέρους σου. Και τώρα της λείπει. Και την αναζητά. Άρα αλλάζουν οι ρόλοι τώρα. Αυτή αναζητά την προσοχή σου σαν τρελή και κάνει τώρα το σκυλάκι, κι εσύ το παίζεις δύσκολος κι έχεις χαλάσει μισό κιλό σάλιο τουλάχιστον. Ρόδα είναι όλα και γυρίζουν. 


Μόνο όταν χάνουμε κάτι το εκτιμάμε 
Αυτό πάει πακέτο με το σενάριο νούμερο ένα. Η ίδια ιστορία αλλά το κόλλημα τώρα οφείλεται αλλού. Ξαφνικά σ’ έχασε και φοβάται ότι αυτό δεν έχει επιστροφή. Άρα αρχίζουν τα ερωτηματικά μέσα στο κεφάλι της για το μήπως τελικά ήσουν καλή περίπτωση, μήπως θα έπρεπε να είχε δοκιμάσει κάτι μαζί σου κτλ. Και για να είναι σίγουρη ότι τελικά θα έχει επιστροφή κολλάει μαζί σου κι αρχίζει να σε κυνηγά. Κάλιο αργά παρά ποτέ σου λέει. 



Είναι θέμα εγωισμούΕδώ παίζουν δύο σενάρια. Το ένα το γνωστό και το νούμερο δύο. Ότι δηλαδή από την αρχή της γνωριμίας την ψιλό-έφτυνες γιατί ήξερες το κόλπο. Όπως και να έχει όμως, με το φτύσιμο πληγώνεται ο εγωισμός. Σου λέει γιατί σε μένα, και τι έχουν οι άλλες και δεν το έχω εγώ και ένα αιώνιο γιατί. Και για να τον γιάνει τον εγωισμό μπαίνει στο τριπάκι να σε κερδίσει και να σε κάνει δικό της. Α! Τι κάνει ο πληγωμένος εγωισμός.

Μικρές αποδράσεις 
Έχε στο μυαλό σου το σενάριο νούμερο δύο και πάμε. Η καθημερινότητα και η ρουτίνα όπως και να το κάνουμε κουράζει. Έτσι όλο αυτό το με φτύνεις και εγώ σε κυνηγώ είναι μια μικρή περιπέτεια, μια απόδραση από τη ρουτίνα της. Βλέπεις αν όλη μέρα ασχολείται με δουλειές, υποχρεώσεις, προβλήματα κτλ, η ενασχόληση και η κούραση του δικού σου κυνηγίου δεν μπορεί να είναι πάρα μόνο ευχάριστη. Χαίρε Indiana Jones του έρωτα. 

Master Chef στον έρωτα 
Σαν γυναίκες που είμαστε δεν τα θέλουμε όλα σερβιρισμένα στο πιάτο. Έχουμε μάθει βλέπεις να μαγειρεύουμε κι εμείς λίγο. Έτσι θέλουμε να μαγειρέψουμε και τα ερωτικά μας. Κι όλο αυτό το κυνηγητό και το κόλλημα όταν μας φτύνετε είναι για μας το αλατοπίπερο. Νόστιμο φαγητό χωρίς αλατοπίπερο δεν γίνεται. Όπως λέει και ο σοφός λαός μας ο έρωτα περνά από το στομάχι κι όλες πλέον φοράμε τις ποδιές μας. Τις κουτάλες ανά χείρας κορίτσια. 

Είναι απλά μαζόχες 
Είναι κάποιες γυναίκες που το έχουν στο DNA τους ρε παιδί μου. Άμα δεν τις φτύσεις δεν υπάρχει περίπτωση να σου κάτσουν. Οι λεγόμενες μαζόχες. Τους εξιτάρει η δυσκολία, το βλέπουν σαν πρόκληση να κάνουν δικό τους έναν άντρα που τις φτύνει. Και να ξέρεις ότι αυτές οι γυναίκες είναι επικίνδυνες και δύσκολο να τις κρατήσεις. Αν μετά από δυσκολία τελικά νιώσει ότι σ’ έριξε, αλλά στην πορεία σε θεωρεί δεδομένο, το έχεις χάσει το παιχνίδι. Πρέπει να σε διεκδικεί και μέσα στη σχέση για να είναι ευχαριστημένη. Μαζόχες παιδί μου, στο είπα από την αρχή.

ΠΗΓΗ: http://anoixtomualos.blogspot.com/2011/01/51.html#ixzz1CUjDuegC

21 σχόλια:

  1. Tι διαστροφή κι αυτή Δήμητρά μου!
    Είναι να μη γίνει η αρχή,μετά εθίζεται σε τέτοιες καταστάσεις!
    Γειά και χαρά σου και όπου βλέπεις σάλιο μακριά εσύ!
    Καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΒΑΣΕΙ,ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ.ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΕΡΩΤΙΚΟΣΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ,ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΘΩΡΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ.Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ,ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΜΑΚΡΙΑ,ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ "Ο ΕΡΩΤΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΑΣ".ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημητρούλα ευτυχώς δεν είσαι μαζόχα εσύ και σαδιστής εγώ ή και το αντίθετο. Το λέω αυτό γιατί διαφορετικά θα χαλάγαμε πολύ σάλιο. Εσύ ξέρεις την μαγική συνταγή για ένα επιτυχημένο γάμο ή σχέση οπότε αφού ασχολείσαι με παρόμοια θέματα γιατί τυραννάς τον κόσμο και δεν γράφεις ένα άρθρο με το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει κάποιος; Φιλάκια πολλά λαχτάρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 50fm,

    Καλησπέρα,
    Διαστροφή δεν λες τίποτα.
    Θα έχω υπόψη μου τα λεγόμενά σου, όπου βλέπω σάλιο μακριάάάάάά......
    χαχαχαχα
    Καλό βράδυ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε aoratos,
    είπαμε Τις κουτάλες ανά χείρας .........
    χα χα χα χα ...
    Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σάββα ψυχούλα μου εσύ,

    είπαμε Τις κουτάλες ανά χείρας ... και δεν έτυχε πέτυχε!!!!!!!!!!
    Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τούτο το "παιχνιδάκι" και τα δύο φύλα το παίζουνε, Δημητρούλα μου.

    μα εμείς τέτοια παιδάκια, τα βγάζουμε έξω από την ομάδα μας!!!

    φιλιά γλυκό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλες οι συμβουλες σου θα τις εφαρμοσω ..καλο μηνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΗΜΗΤΡΑ ,ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ,ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δημητρούλα μου,
    Κατ αρχήν θέλω να σου πω να μην στενοχωριέσαι ποτέ, όταν δεν έχεις αρκετό χρόνο να τα προλάβεις όλα, να απαντάς και έγκαιρα !
    Όσοι σ αγαπούμε, απλά καταλαβαίνουμε...
    Τώρα σχετικά με το άρθρο σου, δεν καταλαβαίνω την ανωμαλία του να σε φτύνει κάποιος και να κολάς...
    Εγώ, υποψία φτυσίμαστος αν είχα, θα είχα φύγει κι ακόμα θα έτρεχα....χαχααα
    Καλό μήνα και πολλά φιλιά
    Μάγδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΥΧΝΟΣ ΚΑΙΟΜΕΝΟΣ,

    Ναι, Ναι Λύχνε μου έξω από την παρέα μας!!!!!!!!!!
    Φιλιά Πολλά. Συγνώμη που δεν απάντησα εγκαίρως αλλά έχω δουλειά στο γραφείο, έπειτα σπίτι μαγείρεμα για την επόμενη, και ύπνος. Δεν μου μένει ελεύθερος χρόνος.
    Τώρα ξέκλεψα λίγο για να σας απαντήσω. Σας πεθύμησα όλους. ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΑΓΕ ΜΟΥ,

    Καλησπέρα και καλό μήνα και σε σένα!!!!!!!
    Μου λείπετε όλοι!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. aoratos,

    Καλό μήνα καλέ μου φίλε, σε σένα και την οικογένεια σου. Χίλια Συγνώμη ζητώ από όλους σας για την καθυστέρηση ........ :(

    Όλα υπέροχα να σας πάνε!!!!!!!!!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. magda μου,

    Καλό μήνα και σε σένα στεναχωριέμαι όμως ......

    Αλλά η σκέψη μου είναι σε σας!!!!!!!

    Φιλιά πολλά.

    Άντε τώρα που ξέκλεψα λίγο χρόνο πάω μια βόλτα από τα σπιτάκια σας...
    Φιλιά σε όλους!!!!!!

    :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Kai ti tha kanw re paidia gia na dei oti thn ftunw..poia prepei na einai h sumperifora mou???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος,

    Η Ειλικρίνεια φίλε μου, η ειλικρίνεια αυτή νομίζω πως πρέπει να είναι η συμπεριφορά του καθενός μας και όλα παίρνουν τον δρόμο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. nomiazw oti ayto to arthro einai grammenogia mena! ti ftysimo exw faei ayton to kairo den lgetai kai egw akoma ekei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. thesecretofwomen,

    χαχαχα.

    Κορίτσιιιιιι μήπως πρέπει σιγά-σιγά να αναθεωρείς?? :))

    Νομίζω ότι αξίζεις πολλά απλά δεν ξέρω γιατί δεν το έχεις καταλάβει. Φτύσιμο αυτοί φτύσιμο και εσύ....... βρε δεν μας παρατάνε λέω εγώ...
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λύπον γνωριμία από απόσταση στην αρχή όλα καλά με τα γλυκόλογα κτλ ξαφνικά θέλεις να σταματήσουμε ότι παει να γίνει η εξήγηση είναι ότι είναι η απόσταση της λέω ότι θα κάνω τα πάντα για να με βλέπει όσο ποιο πολύ γίνεται και μου λέει δεν θέλεις να με ταλαιπωρεί και ότι καλύτερα να σταματήσουμε εδώ τι κάνω για να την μεταπισω γυναίκες είστε και ξέρετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημέρα. Εγώ δεν θα έκανα τίποτα. Θα σεβόμουν την απόφαση του άλλου. Καλή Κυριακή. Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  20. Ωραιες οι συμβουλες σου Δημητρα θα τις εφαρμοσω,τελικα οντως ολες θελουν λιγο φτυσιμο!!!
    Σ ευχαριστω και καλη συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.