Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

7 Όσα δεν φτάνει η Αλεπού ..... τα κάνει κρεμαστάρια.

Παιδιά δεν μπορώ αγανάκτησα, συνεχώς βλέπω από κάποιες κυρίες να αναρτούν στο διαδίκτυο διάφορες εικόνες του τύπου:
το συγκεκριμένο άτομο που ανάρτησε την παραπάνω εικόνα, έχει κάνει παλαιότερα και μια δημόσια ανάρτηση (στο fb) του τύπου άντρες το νου σας διαβάστε το παρακάτω κείμενο .....δεν ξέρετε τι χάνετε αν δεν έχετε κάνει sex με γυναίκα σκορπιό (το ήθος, ο χαρακτήρας, το μυαλό και η συμπεριφορά που έλεγε ... μάλλον αυτό θα εννοούσε). ΕΛΕΟΣ πια.
Βαρέθηκα να επιτίθενται με έμμεσο τρόπο σε γυναίκες οι οποίες προσέχουν την διατροφή τους και χωρίς να τις γνωρίζουν να βγάζουν και το συμπέρασμα ότι δεν έχουν χαρακτήρα, μυαλό και τα συναφή. Τι να πω .... έτσι κοπελιά δεν κερδίζεις την εύνοια κάποιου .... 

Όσα δεν φτάνει η αλεπού…... …τα κάνει κρεμαστάρια, λέει ο Αίσωπος κι ολόκληρος ο λαός. Εδώ, ο εγχώριος.  Δεν ξέρω, αν το λένε και έξω αυτό. Πάντως ισχύει πολύ συχνά.


Και το χειρότερο είναι πως ισχύει υποσυνείδητα. Με το που αντιλαμβανόμαστε ότι είμαστε ανίκανοι για κάτι, σχεδόν αυτομάτως μπαίνει σε λειτουργία ένας μηχανισμός να υποβιβάζουμε μέσα μας τα αντικείμενα και πρόσωπα των επιθυμιών μας.

Άντε και ο Θεός βοηθός με δαύτες ...

7 σχόλια:

  1. δημητρουλα!!!! χαρηκα τοσο με την αναρτηση σου! ειδα οτι εισαι καλα, γι αυτο χαρηκα!!!

    για τα αλλα δεν εχω να ω κατι...

    να εισαι καλα γλυκια μου!

    καλο βραδυ! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα καλή μου φίλη. Σ' ευχαριστώ πολύ που πέρασες από το blogoσπιτάκι μου. Τα κρατούσα πολύ καιρό μέσα μου, έβλεπα συνεχώς κυρίες να αναρτούν παρόμοιες εικόνες και αυτή ήταν το αποκορύφωμα. Βασικά αισθάνθηκα ότι την "πέφτει" σε δεσμευμένους και εκνευρίστηκα. Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Δεν ενδιαφέρονται αν ο άλλος είναι δεσμευμένος .....
    Μετά έχουν το θράσος να μιλούν για χαρακτήρα.

    Εεεε και είπα να κάνω ανάρτηση στο σπίτι μου για να Εκφραστώ ελεύθερα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις" ... πάει γάντι στην κυρία !
    Καλά να περνάς φιλαράκι και ευχαριστώ για την επίσκεψη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι ακριβώς είναι καλέ μου φίλε ΜΑΚΕΔΩΝ.
    Μην μ' ευχαριστείς για την επίσκεψη μου στο blog σου, αφού μου αρέσει πολύ αυτό και η θεματολογία του. Θεωρώ αδύνατον να μπω στα blog (όποτε πια μπαίνω) και να μην περάσω από το δικό σου! :)
    Καλή εβδομάδα να έχεις καλέ μου φίλε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το να μειώνει η οποιαδήποτε τάδε, στην συγκεκριμένη περίπτωση τάδε είναι.Τον Άνθρωπο γενικά, αυτόματα μειώνει τον εαυτό της. Εκτός και αν δεν είναι Άνθρωπος. Συγνώμη για την σκληρότητα των λόγων μου, αλλά συμφωνώ απόλυτα με την ανάρτηση σου Καλησπέρα Δήμητρα μου!!!Άργησα λίγο να την δω άλλα , είπαμε, δεν τα πάω καλά με τον Χρόνο και το Χρήμα..αντε να διορθωθώ, ευκολο ειναι;;Την πηρα στον δικο μου χωρο, κάποτε πρεπει να τα λεμε εξω απο τα δοντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ αγαπημένη μου Στέλλα αν τα δικά σου λόγια είναι σκληρά τι να πω τότε για τα δικά μου. Είσαι πάρα πολύ καλή!!! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για το σχόλιο σου και τον χρόνο που μου αφιέρωσες ξέροντας πως ο χρόνος σου είναι πολύ περιορισμένος και πάλι κάνεις υπερβάσεις, δεν έχω λόγια .... Καλή συνέχεια φίλη μου!!!! Σ' ευχαριστώ!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάρα πολύ και για την αναδημοσίευση σου, με τιμά ιδιαίτερα! Φιλιά πολλά!!! Την αγάπη μου έχεις!!

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.