Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

2 Ψάχνοντας τα σημάδια



Τίτλος: Ψάχνοντας τα σημάδια
Συγγραφέας: Ευγενία Βουτσινά - Βασιλειάδου
Σελίδες: 268
Εκδόσεις: Βεργίνα
Σχήμα: 14χ21

Η ζωή, αναμφίβολα, είναι απρόβλεπτη, καθώς μας έχει ορίσει να βαδίζουμε σε μονοπάτια που έχει επιλέξει αυτή για μας. Σ' αυτά τα μονοπάτια κλήθηκαν να περπατήσουν οι ήρωές μας, σε μια δύσκολη εποχή, καθώς αλλάζει το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα και έρχεται η χούντα των συνταγματαρχών. Ψάχνοντας τα σημάδια, η Μυρτώ θα αφεθεί στον φλογερό έρωτά της για τον Άρη... Πονάει, χαίρεται, αγωνιά, συγκρούεται... Ένα κουβάρι μιας ζωής που ξετυλίγεται από την Πάτρα στην Αθήνα κι από 'κει στο Παρίσι, περιπλέκεται και τους οδηγεί σε μια καινούρια πραγματικότητα.

Πηγή: http://everydaywithabook.blogspot.gr

Βιογραφικό σημείωμα:

Η Ευγενία Βασιλειάδου γεννήθηκε στην Πάτρα Οι γονείς της Δημητρογεράσιμος και Μαρία Βουτσινά κατάγονταν από την Κεφαλλονιά
Τα πρώτα χρόνια της ζωής της τα πέρασε στην Πάτρα Μετέπειτα μετακόμισε με την οικογένειά της στην Αθήνα Εκεί σπούδασε και παντρεύτηκε τον Ελευθέριο Βασιλειάδη και απέκτησαν τέσσερα παιδιά Από πολύ νωρίς ασχολήθηκε με την ποίηση και τη λογοτεχνία Διακρίθηκε σε διάφορους διαγωνισμούς όπως και στο διαγωνισμό σεναρίου της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος"



Το βιβλίο "Ψάχνοντας τα σημάδια" είναι καλογραμμένο γεμάτο ευγένεια εξιστορεί την ιστορία τεσσάρων παιδιών και την εξέλιξη των σχέσεων τους, τα δύσκολα χρόνια που συντάραξαν την Ελλάδα, την περίοδο της Χούντας. 
Ένα βιβλίο ευανάγνωστο, κερδίζοντας το ενδιαφέρον του αναγνώστη από την πρώτη στιγμή. 
Αναφέρεται με τόσο τρυφερό τρόπο στην αγάπη που δεν θα μπορούσε να αποδοθεί καλύτερα.
Ένα βιβλίο που πρέπει να διαβαστεί από όλους, για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να μην ξεχνούν οι μεγαλύτεροι.
Καλοτάξιδο κ. Βασιλειάδου.


2 σχόλια:

  1. Δήμητρα καλησπερα. Σε ευχαριστώ για την επίσκεψη. Εχω πάθει ατύχημα στο χέρι και όλο αυτό τονκαιρο ο σταθμος μου κρατά συντροφια. Μόνο που δεν μπορψ να γραφω καλα. Φιλακια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάνια μου γρήγορα περαστικά σου εύχομαι!! Χαίρομαι που σου κρατάμε συντροφιά!! Σ' ευχαριστούμε πολύ και εγώ και ο Σάββας!! Καλή εβδομάδα να έχεις! Φιλιά πολλά!!

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.