Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

13 Μερικά αξιόλογα blogs που χρίζουν περισσότερης προσοχής



Ξεκίνησε μία καμπάνια από τον Φίλο μου τον Νίκο Ράμμο (A! μπε μπα Blog! το Μπινελικοδρόμιο - ΑΑΤΟΝ) με τίτλο IGreek Blogs για περισσότερες πληροφορίες πατήστε πάνω στην εικόνα.

1. http://savvast.blogspot.com/ - Εκφράσου Ελεύθερα. Είναι ένα blog που ασχολείται με θέματα επίκαιρα αλλά και θέματα που αξίζει να σταθούμε όλοι μας και να τους δώσουμε την πρέπουσα σημασία.
2. http://ktimaimia.blogspot.com/ - ΚΤΗΜΑ ΙΜΙΑ. Μου αρέσει η θεματολογία του ασχολείται με την επικαιρότητα αλλά συνάμα αναρτά και  πολλά αστεία βιντεάκια, που  μας  φτιάχνουν  την διάθεση. Συν της άλλης έχουμε και κοινά ενδιαφέροντα… :-)


3. http://fapes-mapes.blogspot.com/ - fapes-mapes – απλά τέλειο
4. http://axzinamouhotmail.blogspot.com/  - ΕΛΕΝΑ ΚΑΠΑΚΙΟΤΟΥ (ΖΙΝΑΑ ΚΑΠΑ) Μικρό το λάμποπ μου… και όμως εδώ… σπαταλάω όλες τις ελεύθερες ώρες μου καθημερινά, θυσιάζω τον ύπνο μου τα βράδια, ταξιδεύοντας με τις σκέψεις μου μέσα από την μικρή αυτή οθόνη… εδώ που μου δόθηκε η ευκαιρία, να γνωρίσωκαι να μάθω όσα δεν γνώριζα..... να ανακαλύψω και να πραγματοποιήσω μέσα σε όσα έβλεπα..... να μπορώ να εκφραστώ…. να ζωντανέψουν οι αισθήσεις της ψυχής μου, να δεθώ..... με ένα ψευδώνυμο.. να τον κάνω ένα δεύτερο εαυτό μου…. Ναι!!! Είμαι η zinaa kappa… Αυτό το ψευδώνυμο διάλεξα… δέθηκα μαζί της… πολλές φορές ξεχνώ ποια από τις δυο είμαι…
5. http://fragixos.blogspot.com/ - Fragixos - ειδησεογραφικό blog .
6. http://captain-christos.blogspot.com/Εξάντας Ο έλληνας μπλόγκερ των επτά θαλασσών. Ενας ναυτικός από τον Βόλο αποφάσισε να «ανεβάσει» στο Διαδίκτυο τους στεναγμούς της θάλασσας.
7. http://vandhmotiko.blogspot.com/ - Το ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ και το Δ2 απ' το 4ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής συνεχίζει και αυτή τη σχολική χρονιά με εκπαιδευτικές δραστηριότητες,διασκεδαστικά παιχνίδια γνώσης και παρουσίαση των εργασιών του για όλα τα παιδιά και τους μεγάλους που θέλουν να είναι παιδιά....
8. http://parakladi.blogspot.com/ - Προσωπικό, Αυθεντικό, Ελληνικό, Σατυρικό, Ενημερωτικό, Αντιμνημονιακό, Ανεξάρτητο Blog!
9. http://tyxaiodenomizo.blogspot.com/ - Η ζωή χωρίζεται σε τρεις φάσεις: επανάσταση, περισυλλογή τηλεόραση. Ξεκινάς να αλλάζεις τον κόσμο και καταλήγεις να αλλάζεις κανάλια!!
10. http://denxeroun.blogspot.com/ -  Athens Girl –Πολύ ενδιαφέρον blog
11. http://lithovolos.blogspot.com/ - Γεννήθηκε στο Βόλο. Το πρωί εργάζεται ως δάσκαλος. Το απόγευμα «αλιεύει» ειδήσεις, μαργαριτάρια και «καρφώνει» τα κακώς κείμενα. Γνωρίζει ότι η αλήθεια είναι δυσκολοχώνευτη, αφού το ψέμα και η ψευδαίσθηση κυριαρχούν στην καθημερινότητά μας. Επιδίωξή του είναι η εξέλιξη των ιδεών και η καταδίκη των δογμάτων για να αναδειχθεί και τελικά να κατακτηθεί η αλήθεια.

13 σχόλια:

  1. Ένα μεγάλο ευχαριστώ που με έβαλες μέσα στα blog τα οποία κατά την άποψή σου αξίζει κανείς να επισκεφτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλώ να είσαι καλά. Κοίτα δεν σου λέω καλό βράδυ για να μη μου την πεις πάλι.... χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ πολύ για την καλή γνώμη που έχεις για την προσπάθεια να μοιράζομαι με τους τυχόν αναγνώστες ,ότι εγώ θεωρώ ότι μπορεί να έχει κάποιο ενδιαφέρον.
    Ευχαριστώ και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. fapes-mapes, είμαι της άποψης ότι τα καλά πρέπει να λέγονται και να επικροτούνται για να μπορούν να συνεχίζουν. Αυτό είναι μια μικρή επιβράβευση από εμένα. Ειλικρινά θεωρώ το blog σου ένα από τα καλύτερα που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα φτασμένα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΣΥΓΚΙΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ .ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. aoratos, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Αλήθεια έζησες στα Γιαννιτσά τέσσερα χρόνια!! φαντάζομαι ότι θα πέρασες καλά για να σε συγκινεί το μέρος, και μόνο στο άκουσμά του! Εύχομαι να τα λέμε συχνά. Καλό βράδυ και σε σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και εγώ με τη σειρά μου ΔΗΜΗΤΡΑ θα ήθελα να σ' ευχαριστήσω που με συμπεριέλαβες στα blogs που αξίζει κανείς να επισκεφθεί. Σου εύχομαι να περάσεις ένα όμορφο, ζεστό και ήρεμο Σαββατόβραδο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. A!!! Και μη ξεχάσω ... νίκη αύριο της αγαπημένης μας ομάδα στο ματς με την Καβάλα!!! Φόρτσα τριφυλλάρααααααααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι Φόρτσα - φόρτσα για την ΝΙΚΗ. Την Τετάρτη θα είμαι λίγο καταπιεσμένη που παίζουμε με την ΑΕΚ δεν θα μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα μιας και είναι η ομάδα του Σάββα. Είμαι - είμαι ένα καταπιεσμένο παιδί. :-) χα χα χα...
    Καλό βράδυ να έχεις και να περάσεις υπέροχα το Σαββατοκύριακο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα.Ευχαριστώ πολύ που με έβαλες στην λίστα σου.
    Πολύ ωραία κίνηση αυτή του ΑΑΤΟΝ.
    Σαββατοκύριακο που θα έχω χρόνο θα φτιάξω και εγώ την δική μου λίστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα parakladi, το αξίζεις. Θεωρώ πως είσαι από τα blog που πρέπει κάποιος να επισκέπτεται!!!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητή Δήμητρα ένα μεγάλο μπράβο σου αξίζει.
    Οι περισσότεροι θεωρούμε καλό μόνο τον εαυτό μας, ίσως και μερικούς φίλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.