Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

6 Καλημέρα σε όλους και καλώς όρισα στην μεγάλη blogοπαρέα.

 Καλημέρα σε όλους και καλώς όρισα στην μεγάλη blogοπαρέα :-) .

Δημιούργησα το blog αυτό με σκοπό να το χρησιμοποιήσω σαν προσωπικό ημερολόγιο, όπως δηλαδή, από όσα γνωρίζω, ξεκίνησε η αρχική ιδέα αυτού. Περιμένω τα σχόλια σας, για να μοιραστούμε μαζί τις ανησυχίες μας.

6 σχόλια:

  1. Καλημέρα ψυχή μου. Καλή αρχή! Δεν χρειάζεται να σου πώ οτι θα είμαι ο πιο ένθερμος αναγνώστης σου. Ελπίζω να μας κρατάς συντροφιά μοιράζοντας τις απόψεις σου μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ πολύ αγάπη μου για τα ωραία σου λόγια αλλά και για όλες τις στιγμές που έχουμε μοιραστεί μαζί και όλες τις αγωνίες. Σε λατρεύω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας χαίρομαι βρε :)))) έτσι, πάντα αγαπημένοι και ευτυχισμένοι να στε.
    Δήμητρα, να σου πω κι εγώ καλώς ήρθες στην παρέα, σου εύχομαι πολλές και όμορφες αναρτήσεις, και με την ευκαιρία των ημερών, να σας ευχηθώ καλές γιορτές, και καλή χρονιά, με υγεία, χαρά, ευτυχία

    Τα χαιρετίσματά μου απο Καναδά
    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα Νίκο,
    Χρόνια πολλά και καλά σε σένα και την οικογένεια σου.
    Τις πιο θερμές μου ευχές.
    Φιλιά πολλά στην κορούλα σου!!!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δήμητρα,αφού σου ευχηθώ χρόνια πολλά για τις μέρες,σε καλωσορίζω στην παρέα μας. Είμαι σίγουρος οτι οι χρωματιστές πινελιές σου,θα ομορφύνουν την γκρίζα πολλές φορές παρέα μας.Φιλιά στο Σάββα και στην κοριτσάρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλώς σας βρήκα!!!!!!!!! Ευχαριστούμε πάρα πολύ Αντώνη, να είσαι καλά, ευτυχισμένος και ότι καλύτερο με την νέα χρονιά για σένα και την οικογένεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.